Om oss

about us

Om oss

  1. Home
  2. Om oss

Iron Mountain Incorporated (NYSE: IRM) är ett globalt företag med fokus på förvaring, skydd och hantering av information och tillgångar.

 
Organisationer över hela världen förlitar sig på att vi hanterar och förvarar deras information och tillgångar på ett säkert och tryggt sätt. Tusentals lokala företag arbetar med oss, vilket nästan alla FORTUNE 1000-företag också utför. Från kritisk affärsinformation till geologiska prover, konstverk och originalinspelningar av välkända artister – våra kunder kan lita på att vi skyddar deras tillgångar och hjälper dem att förverkliga dess potential.

Företag

icon leadership team blue

Ledarskap

Möt personerna som leder Iron Mountain.
money

Information för investerare

Events icon

Nyheter

Håll dig uppdaterad om våra aktiviteter inom informationshantering.
icon our history blue

Historik

Ta en titt på händelser som har format vårt företag och vår bransch.

Våra lösningar

Vi hjälper våra kunder att reducera kostnader, efterleva lagar och bestämmelser, hantera risker och nyttja värdet i sin information. Våra lösningar innefattar förvaring av information och andra viktiga tillgångar, fysisk dokumenthantering, datahantering samt digitala informationshanteringstjänster. Iron Mountain förvarar och hanterar, sedan grundandet 1951, affärskritiska dokument, backup-band, elektronisk information, medicinska journaler samt andra typer av värdefull information.

Mission och vision

Att vara den säkraste och pålitligaste leverantören när det kommer till skydd av våra kunders information och tillgångar, samt i nära samarbete med våra kunder hjälpa dem att hantera nuvarande och framtida komplexitet och risker genom att förstå, skydda och optimera det som betyder mest.

Starkt Engagemang

Vi behandlar våra kunders information och tillgångar som om de vore våra egna.

  • Vi investerar i säkerhetsteknik.
  • Vi utför bakgrundskontroller på alla våra anställda och tillhandahåller löpande säkerhetsutbildningar.
  • Vi genomför externa revisioner för att ytterligare förbättra vår säkerhetskultur.

Vi följer och hjälper till att fastställa de allra högsta standardnivåerna inom informationshantering och datasekretess.