Disaster Recovery- Server room

TJÄNSTER OCH LÖSNINGAR FÖR KATASTROFBEREDSKAP

Undvik störningar och minimera tiden din verksamhet ligger nere genom att använda våra tjänster för katastrofberedskap

Iron cloud datahantering

 1. Home
 2. Digitalisering
 3. Iron cloud datahantering
 4. Tjänster för katastrofberedskap

TJÄNSTER FÖR KATASTROFBEREDSKAP

Säkerställ att er affärskritiska företagsinformation återställs snabbt och effektivt i händelse att verksamheten ligger nere.

Ibland händer det som inte får hända. Det är komplicerat att utarbeta en plan för katastrofberedskap. Och även om du troligen har identifierat och skickat din viktigaste företagsdata till en säker, offsite-anläggning behöver du också tänka igenom hur den ska återhämtas. Om du inte kan vara säker på att din katastrofberedskaslösning kan återhämta data inom den tid som krävs ökar risken markant för att du inte kan leva upp till ett stort antal interna och externa regler och föreskrifter.

Iron Mountain kan hjälpa dig att skapa en plan och process baserat på den katastrofberedskap din verksamhet kräver. Få tillgång till en samarbetspartner med gedigen expertis, nationell- och global närvaro och standardiserade processer som du kan lita på om katastrofen blir ett faktum.

 • Känn dig trygg i vetskapen om att du kan återställa kritisk företagsinformation och leva upp till de strikta RPO (Recovery Point Objective) och RTO (Recovery Time Objective) mål som din verksamhet kräver.
 • När du samarbetar med Iron Mountain har du en katastrofplan som är färdig att användas det ögonblick den behövs, så att ni snabbt kan få igång verksamheten igen
 • Iron Mountain tillhandahåller en heltäckande lösning för katastrofberedskap som baseras på både molnbaserad lagring och traditionell offsite arkivering av data media
 • Vi hjälper dig att bygga och testa en kundanpassad lösning för katastrofberedskap som ger dig tryggheten att veta att ni kan återställa affärskritisk företagsinformation.

Lösningen inkluderar:

SUPPORT FÖR KATASTROFBEREDSKAP

Expertis och kunskap som hjälper dig skapa och testa en katastrofplan för att säkerställa att företaget har den rätta beredskapen, är skyddat och kan återställa verksamheten.

För att säkerställa att företaget kan återhämta sig från en katastrof måste du ha en plan. Kontrollera att din plan fungerar så att den skyddar din information och företagets framtid. En katastrofplan är ett utmärkt sätt att förbereda sig. Men planen behöver granskas, testas, utvärderas, finjusteras och implementeras i din verksamhet för att säkerställa att den fungerar vid en oförutsedd händelse.

Iron Mountains support för katastrofberedskap tillhandahåller den expertis och kunskap som krävs för att utveckla och testa en katastrofplan. På så sätt kan du känna dig trygg i vetskapen att företaget är skyddat och kan återgå till normal verksamhet vid en oplanerad störning eller större katastrof.

Disaster recovery support- Customer support rofessionals

Våra experter på katastrofberedskap kan:

 • Hjälpa dig utforska olika krisscenarier och vilka konsekvenser de skulle få för din verksamhet och dina kunder
 • Genomföra realistiska test och definiera vilket data och typ av media som ska prioriteras
 • Erbjuda en offsite lösning för prioriterad data så att ni är väl förberedda

RÅDGIVNING INOM KATASTROFBEREDSKAP

Förbered dig med hjälp av en genomtänkt, validerad katastrofplan

När katastrofen slår till behöver du en genomförbar plan för att snabbt få igång verksamheten igen. Är du säker på att ni är tillräckligt förberedda?

Innan krisen är ett faktum behöver du veta att ni är redo och har en plan för katastrofberedskap. En katastrofplan är a och o, men om den inte har testats ordentligt och utvärderats utifrån era unika behov kan ni ändå befinna er i riskzonen.

Med Iron Mountains rådgivningstjänst för katastrofberedskap kan du känna dig lugn och trygg eftersom du vet att er krisplan kommer att fungera, både genom att skydda er information och hjälpa er att få igång verksamheten igen. Med Iron Mountains rådgivning kan du testa och utvärdera er plan och sedan modifiera den utifrån experternas råd. På så sätt får du veta vad som behöver göras för att säkerställa att planen kommer att få verksamheten på fötter igen, snabbt och med minimala dataförluster.


VARFÖR IRON MOUNTAINS TJÄNSTER FÖR KATASTROFBEREDSKAP?

TEKNOLOGY

Vi levererar den expertis som behövs för alla system och processer som du använder – oavsett om det gäller databand, disk eller molntjänster.

DATASKYDD:

Certifiering enligt Systrust (SOC 3 Report) och PCI Level 1 med en juridiskt hållbar kontroll och behörighetsprocess.

LOGISTIK I VÄRLDSKLASS

Vi utför fler än 69 miljoner upphämtningar av data varje år, med specialbyggda logistiksystem och expertis för IT-resurser genom hela informationslivscykeln och en standard som anses bättre än Sig Sigma.

business women

KONTAKTA IRON MOUNTAIN