Workflow Automation System

Automatisera dina affärsprocesser med våra Workflow Automation System. Samla, lagra, och hantera all information på ett ställe för effektivare arbetsflöden.
Workflow Automation- A person looking at a futuristic screen

Workflow Automation System

Automatisera dina affärsprocesser med våra Workflow Automation System. Samla, lagra, och hantera all information på ett ställe för effektivare arbetsflöden.
 1. Home
 2. Workflow Automation System

Effektivisera företagets affärsprocesser

En verksamhet genererar mängder av data och information som är väsentliga för företagets affärsprocesser. Dokumenten sparas på olika platser och i olika system såsom CRM system, Google Drive, Dropbox, i mejlen och på skrivbordet i datorn. Kanske gör alla på företaget på olika sätt med sina dokument och det är ingen som har koll på vem som har behörighet till vad. Detta innebär att det kan ta lång tid att hitta just den information du behöver. Det uppstår frustration när du inte hittar rätt dokument och du förlorar viktig tid som du istället kan lägga på företagets kärnverksamhet.

Med Iron Mountains Workflow Automation System kan du optimera era affärsprocesser och skapa effektiva arbetsflöden som ger er mer tid till annat och ökar produktiviteten. Vi har flera dokument- och ärendehanteringssystem, även kallat för ECM lösningar, som med hjälp av automatisering ger företaget en beprövad och tillförlitlig lösning för att samla, lagra, hantera och dela information. Du kan dessutom integrera vår plattform med andra informationssystem. På så vis får du all information på ett och samma ställe och slipper leta i ett HR-system, ett CRM-system eller något annat av företagets alla ärendehanteringssystem för att hitta just det du söker.

Workflow automation - people looking at documents

Så fungerar ECM lösningar

ECM står för Enterprise Content Management och är ett samlingsbegrepp för att hantera information och dokument på företag. Med ECM lösningar automatiserar du olika processer på företaget med hjälp av dokument- och ärendehanteringssystem som ger dig bra överblick och full kontroll på all informationshantering inom verksamheten. All information kommer att finnas samlad digitalt i molnet och bli tillgänglig överallt. På Iron Mountain erbjuder vi exempelvis ECM lösningar för HR, kontraktshantering, ärendehantering, digital posthantering och generell dokumenthantering.

Fördelar med processautomatisering

Automatisering av olika företagsprocesser kommer med ett flertal fördelar som kan leda till att ditt företag utvecklas och tar sig till nästa nivå. Några av fördelarna med processautomatisering är följande:

 • Du kan hitta rätt information snabbt och enkelt oavsett var den lagras.
 • Du kan effektivisera arbetsflöden och affärsprocesser som resulterar i att du kan få mer gjort på kortare tid.
 • Du får full kontroll på företagets arbetsflöden och kan hjälpa anställda till att bli mer produktiva.
 • Du kan arbeta var som helst och alltid ha enkelt tillgång till dokument och information som du behöver.
 • All information lagras säkert där endast behöriga roller och team får tillgång.
 • Minimerad risk för förlust av dokument och data.

Workflow Automation System hos Iron Mountain

Här på Iron Mountain har vi ett flertal Workflow Automation System som med hjälp av RPA, Robotic Process Automation, digitaliserar och automatiserar arbetsflöden. Vi hjälper dig att samordna all din information digitalt och förenkla vardagen med automatiserade affärsprocesser.

AUTOMATISERING AV HR-PROCESSER

Med vår processautomatisering för HR kan du bland annat förvara uppgifter om anställda på en säker plats som är enkel att dela med behöriga när som helst på ett säkert sätt. Med automatisering av administrativa och repetitiva uppgifter, så kallad RPA, kan du istället fokusera på att effektivisera företagets workflow, till exempel genom att utbilda personal.

AUTOMATISERING AV LEVERANTÖRSFAKTUROR

Hantering av leverantörsfakturor och inköpsordrar innebär mycket pappersarbete. Genom att automatisera hanteringen av leverantörsfakturor blir alla dokument spårbara och du full överblick via en instrumentpanel där du även kan lägga kommentarer. Rätt personal får behörighet och ni minskar risker för manuella fel. Med en automatisering av leverantörsfakturor kan ni även förkorta tiderna från mottagande till betalning och det blir enkelt att hitta fakturor med avvikelser.

AUTOMATISERING AV KONTRAKTHANTERING

Vårt Workflow Automation System för kontraktshantering ger dig full kontroll på alla företagets kontrakt genom hela deras livscykel från skapande till digital signatur. Du kan centralisera hanteringen av alla kontrakt och enkelt kontrollera vilka som ska få åtkomst till dem. Du kan snabbt spåra vad som har ändrats och av vem samt skicka ut automatiska påminnelser för att förnya utgående kontrakt. Du får snabba affärsprocesser med effektiv kontraktshantering.

AUTOMATISERING AV ÄRENDEHANTERING

Med automatisering av ärendehantering får du enkelt koll på hela ärendehanteringsprocessen. Du skapar ärende i systemet och kan sedan ha kommunikation med dina kunder. Alltid med full spårbarhet och kontroll över ärendet. Detta stödjer dig i all administration och effektiviserar hela arbetsprocessen.

DIGITAL POSTHANTERING

Med Workflow Automation Systemet Digital posthantering kan du snabbt och enkelt sköta verksamhetens inkommande post även på distans. Er fysiska post kommer till oss på Iron Mountain där vi öppnar posten, skannar den och gör den tillgänglig för er i vårt digitala posthanteringssystem. Du kan styra vilka som får tillgång till posten och smidigt dela informationen med rätt personer.

Säker informationshantering för smidiga affärsprocesser

På Iron Mountain vill vi göra det enkelt för dig som kund att fokusera på er kärnverksamhet så att ni inte behöver lägga tid eller pengar på onödigt pappersarbete eller krångliga informationslösningar. I våra Workflow Automation System lagras all information med högsta säkerhet och du behöver inte oroa dig för att viktiga pappersdokument ska försvinna eller förstöras. Du styr själv vilka på företaget som ska ha tillgång till olika information och får access till alla dokument digitalt vilket bidrar till smidiga affärsprocesser oavsett var du jobbar. När du snabbt och smidigt kan få tag i företagets värdefulla information kan du skapa snabbare ärendehantering och förbättra kundupplevelsen.

Några exempel på situationer där Workflow Automation Systems effektiviserar affärsprocessen:

 • Ekonomiavdelning – När alla fakturor är tillgängliga digitalt blir hanteringen snabbare och företagets siffror kommer alltid att vara aktuella.
 • Juridisk avdelning – Ni kan korta ner tiden för att ta beslut och för att integrera nya team i företaget när avtal och andra viktiga dokument är tillgängliga i en ECM lösning
 • Marknadsförings- och säljavdelning – Med effektiva arbetsflöden där information är aktuell och tillgänglig för rätt personer kan du svara potentiella kunder snabbare än era konkurrenter vilket kan generera i en affär.
 • HR-avdelning – På en HR-avdelning hanteras det dagligen jobbansökningar, kontraktsskrivning, onboarding och företagsinformation som ska delas med övriga företaget. Med ett digitalt dokumenthanteringssystem finns all personalinformation online och det går snabbt och enkelt att dela viktig information med nyanställda.
Automatisera dina arbetsflöden med hjälp av Iron Mountains workflow automation system.

Automatisera dina arbetsflöden med hjälp av Iron Mountains workflow automation system.

Iron Mountain gör all information tillgänglig digitalt

På Iron Mountain är vi specialister på informationshantering och hjälper kunder över hela världen med att förvara och hantera information. Vår personal är specialister på dokument- och informationshantering digitalt och kan med våra Workflow Automation Systems hjälpa ditt företag till en smidigare vardag. Vi kan göra all din information tillgänglig digitalt och även förvara fysiska dokument och produkter med våra arkiverings- och lagerlösningar. Vi erbjuder även Iron Mountain InSight som hanterar och analyserar stora mängder data på några få sekunder.

Genom att kombinera våra tjänster får du en skräddarsydd helhetslösning som är både smidig och säker.

VILL DU VETA HUR VI PÅ IRON MOUNTAIN KAN HJÄLPA DITT FÖRETAG TILL SNABBARE OCH EFFEKTIVARE AFFÄRSPROCESSER?

TJÄNSTER VI TILLHANDAHÅLLER

Automatisera Hr-processer

Med automatisering av företagets HR-processer minskar du det administrativa arbetet och får tid att fokusera på företagets kärnverksamhet och personalutveckling.
worflow automation accounts payable highlight - people working on tablet and documents at table

Automatisering Av Leverantörsfakturor

Automatisera företagets hantering av leverantörsfakturor och inköpsordrar för sömlösa arbetsprocesser och smidigare månadsstängning.
workflow automation contracts management highlight - woman typing on laptop

Automatisera Kontraktshantering

Automatisera kontraktshantering för snabbare arbetsprocesser och ökad lönsamhet för företaget.
digital mailroom

Digital Posthantering

Digital posthantering för att enkelt och smidigt hantera företagets post som blir tillgänglig för dig digitalt.


KONTAKTA IRON MOUNTAIN

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig med de snabbaste svaren på dina frågor och ärenden
business women

KONTAKTA IRON MOUNTAIN

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig med de snabbaste svaren på dina frågor och ärenden