Automatisera HR-processer

Med automatisering av företagets HR-processer minskar du det administrativa arbetet och får tid att fokusera på företagets kärnverksamhet och personalutveckling.


Automatisera HR-processer

Med automatisering av företagets HR-processer minskar du det administrativa arbetet och får tid att fokusera på företagets kärnverksamhet och personalutveckling.


 1. Home
 2. Workflow Automation System
 3. Automatisera HR-processer

Automatisera företagets HR-processer för effektivare arbetsflöden

Arbetsprocesserna inom HR kommer med mycket administrativt arbete som ofta är repetitivt och går på ren rutin. Du ska bland annat hantera personaluppgifter och arbetskontrakt, sköta anställningsprocesser, dela rätt information med rätt personer och administrera lönehantering. Om allting dessutom hanteras i flera olika system kan det bli komplicerat att hålla koll på vad som ska göras och var du hittar specifik information som du kanske behöver få tag på snabbt. Du måste dessutom se till att alla dokument och all information lagras säkert och enligt rådande lagar och regler.

Automatisera HR processer med hjälp av Iron Mountains smarta lösningar. Du kan automatisera rutinuppgifter och arbetsflöden samt samla all personalinformation på ett ställe. Detta innebär att du kan minska tiden du lägger på administrativt arbete och istället fokusera på er kärnverksamhet. Om ditt företag redan har ett eller flera automatiseringssystem kan vår lösning appliceras som ett paraply ovanpå nuvarande system för att få de delar av automatisering du saknar. Du får en långsiktig och säker lösning som är skräddarsydd för er.

HR - Human Resources - Women in front of laptops

Lär dig mer om vad Human Resources faktiskt innebär och hur du kan effektivisera dina HR-processer!

Läs Artikeln

 

Fördelar med att automatisera HR

Att automatisera mycket av det administrativa arbetet inom HR kommer med många fördelar som gynnar både personalen och företaget:

 • Förbättra arbetsprocesserna för dina anställda som istället får mer tid till att fokusera på sina respektive arbetsuppgifter.
 • Skapa rapporter som ger dig en insikt i realtid i företagets HR-processer. Dessa rapporter kan sedan användas som underlag till att ta trygga affärsbeslut och åtgärder.
 • Lös dina utmaningar inom informationshantering utan att du behöver köpa och implementera nytt system som tynger din IT-avdelning.
 • Få tillgång till all personalinformation på en central plats som du har tillgång till dygnet runt och överallt.
 • Acceptera nya HR processer på endast några minuter när all informationshantering sker automatiskt.
 • Kontrollera arbetsflöden snabbt och överskådligt och få full koll på projektets arbetsgång.
 • Se direkt vilken personal som finns tillgänglig och minimera onödig tid på manuell personalhantering.
 • Minimera risken för mänskliga misstag som kan vara kostsamt för företaget.

En välfungerande HR-avdelning

HR är en av de viktigaste avdelningarna på ett företag. Utan din personal kommer verksamheten inte att kunna gå runt så se till att din personal får samma kvalitativa service som dina kunder. Med HR automatisering blir det dagliga arbetet enklare och effektivare vilket resulterar i en välfungerande HR-avdelning som kan fokusera på att ta hand om sina anställda. Iron Mountains automatisering av HR ger möjlighet till strukturerat arbete som leder till att medarbetarna får bättre service samt företagsutveckling.

Iron Mountains automatisering av HR kommer med många möjligheter

Med Iron Mountains automatisering av HR kan du:

 • Lagra personaluppgifter om dina anställda såsom personuppgifter, födelsedagar, arbetskontrakt och information om deras projekt på företaget. Du kan även lagra anställningskontrakt och liknande i vårt säkra system som alltid tar hänsyn till rådande lagar och regler, såsom GDPR.
 • Upprätta arbetsflöden och planera vilken personal som behövs. Du kan enkelt ange personal som behöver följa specifika processer och automatisera flödet av dokument till dem. Rätt personer får rätt information snabbt och smidigt oavsett om de är kontoret eller på språng!
 • Automatisera notiser om förseningar i HR processer eller information som saknas i viktig dokumentation. Med ett centralstyrt system får du en god översikt och kan se nyckeltal och annan data i realtid som ger dig de insikter du behöver för att fatta välgrundade beslut, allt utan att behöva blanda in IT-avdelningen.
 • Skapa checklistor eller söka efter saknade dokument. Du kan automatisera hämtning av information och dokument som du behöver för att på ett effektivt sätt kunna ta ärendet framåt.
 • Låta personal tidrapportera och hantera frånvaro direkt i vårt system. Du som är HR-ansvarig får tillgång till alla uppgifter direkt och får det underlag som behövs för lönehantering som du även kan automatisera.
 • Automatisera kandidatsökning och nyanställningar. Minimera den administrativa tiden som kommer med rekryteringsprocesser genom att automatisera hanteringen av jobbannonser, sökandet efter potentiella kandidater och information som sedan behöver delas med nyanställda.
 • Få en överblick av alla företagets pågående processer och i vilket skede varje process är. Du kan enkelt planera var det behövs personal och se vilka som håller på med vad.

Iron Mountains automatisering som komplement till nuvarande system

Har ditt företag redan ett eller flera automatiseringssystem? Vår tjänst kan implementeras som ett komplement till dina nuvarande system för att du ska få de delar av automatisering du saknar och en helhetslösning anpassad för er. Vi knyter ihop det fysiska med det digitala och sluter cirkeln för att du ska kunna nyttja fördelarna med automatisering helt och hållet.

Säker lagring av personalinformation

På Iron Mountain har vi jobbat med informationshantering i många år och vet vikten av säkerhet. Vi tar skyddet av din data på största allvar och följer alltid alla lagar och regelverk när vi hanterar er företagsinformation. Din data som lagras i vår säkra molnlösning kommer att krypteras både under vila och transport, vilket innebär att ingen obehörig kommer kunna se innehållet.

För att du ska ha full koll på vad som händer ser vi dessutom till att all information som rör HR är spårbar och du kan se alla ändringar och aktiviteter som görs, såsom visningar och utskrifter.

Iron Mountain är en helhetslösning inom automation

Iron Mountains automatisering av HR-processer använder sig av den senaste och bästa teknologin för att garantera ett resultat av högsta kvalitet. Du betalar en fast prenumerationsavgift varje månad och kan därför undvika höga kapitalinvesteringar och krav som tynger din IT-avdelning. Vi finns här för dig och delar med oss av vår erfarenhet av att effektivisera arbetsprocesser och skydda våra kunders information. Förutom automatisering av HR har vi automatisering av Leverantörsskulder, Digital Posthantering och Kontraktshantering.

 

VILL DU VETA MER OM HUR DU KAN FÖRBÄTTRA ARBETSFLÖDET PÅ DIN HR-AVDELNING OCH SKAPA ALLA FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR ETT EFFEKTIVT OCH FUNGERANDE ARBETSKLIMAT?
Kontakta oss på Iron Mountain så berättar vi hur vår automatiseringstjänst fungerar!

 

 

TJÄNSTER VI TILLHANDAHÅLLER

worflow automation accounts payable highlight - people working on tablet and documents at table

Automatisering Av Leverantörsfakturor

Automatisera företagets hantering av leverantörsfakturor och inköpsordrar för sömlösa arbetsprocesser och smidigare månadsstängning.
workflow automation digital mailroom highlight - three people looking at computer screen

Automatisera Kontraktshantering

Automatisera kontraktshantering för snabbare arbetsprocesser och ökad lönsamhet för företaget.
digital mailroom

Digital Posthantering

Digital posthantering för att enkelt och smidigt hantera företagets post som blir tillgänglig för dig digitalt.

TA REDA PÅ MER OM ARBETSFLÖDES
AUTOMATISERING FÖR HUMAN RESOURCES

Förenkla den administrativa processen.

TA REDA PÅ MER OM ARBETSFLÖDES
AUTOMATISERING FÖR HUMAN RESOURCES

Förenkla den administrativa processen.